Op zaterdag, 5 september 2020 start de inzameling weer

 Zaterdag, 5 september as. gaan we weer aan de slag met de inzameling van kleding en andere spullen. De afgelopen maanden hebben veel mensen hun goederen thuis opgespaard, omdat er door de Coronamaatregelen niet kon worden ingezameld. Maar nu kunnen er weer spullen worden gebracht naar onze inzamellocatie, de smederij van Gerrit Haasnoot aan de J. van der Vegtstraat 1. In Roemenië kijken ze alweer halsreikend uit naar het volgende transport.

Wat we inzamelen: alle kleding, babyspullen, schoenen, compleet speelgoed, linnen- en beddengoed, verbandmiddelen en incontinentiemateriaal, medicijnen (die nog wel een geldige houdbaarheidsdatum moeten hebben). Ook restjes wol (nieuwe bollen mag ook), want er zijn nog steeds dames, die voor de Roemeense kinderen prachtige kleertjes breien. Géén meubels, géén boeken, geen video’s.

En o ja, áls u uw spullen afgeeft, wilt u dan ook een kleine gift in de pot doen voor het transport. Zonder uw bijdrage kunnen we geen transport laten rijden.

Het moge duidelijk zijn, dat als de situatie onverhoopt verandert (in verband mt Corona, wij dit laten weten via deze website en de pers.